BASER
BASE TIL MÆLKEIS

Neutral mælkesmag, kan tilberedes kold og varm. Stabil base til ”høj” is. Kan kombineres med integra latte og integra panna for unik gelato, nem at scoope og cremet. Anbefalet dosering 100 gr/ltr mælk, 1 krt indeholder 4 x 2,5 kg.

God mælke/flødesmag, kan tilberedes kold og varm. Stabil base til ”høj” is. Kombineres med integra late og integra panna for unik gelato, rig i smag og cremet struktur. Anbefalet dosering 100 gr/ltr mælk, 1 krt indeholder 4 x 2,5 kg.

Behagelig flødesmag Indhold pr. krt. 6x1 kg. Dosering 100 gr./ltr.

En gammeldags base med en lidt federe smag og struktur. Anbefalet dosering 100 gr/ltr mælk, 1 krt indeholder 4 x 2,5 kg.

Den nemmeste hvide base is med god mælkesmag. Kan kombineres med stort set alle smagsvarianter og variegaturi. Kold tilberedning, 1 kasse med 8×1,25 kg, Anbefalet dosering 1 pose/2,7 ltr vand og eller mælk.

En base som kun skal tilføjes sukker og varmbehandlet vand (+85 gr.). God mælkesmag og holder strukturen længe. Anbefalet dosering 250 gram base-240 gram sukker-1 ltr varm vand, indeholder 4 x 2,5 kg.
BASE TIL FRUGTIS

Frugtbase med lav dosering til sorbetis uden mælkeprodukter eller fedt. Perfecta giver en god stabilitet og struktur. I kombination med integra fibre og integra frutta får du et perfekt resultat. Anbefalet dosering 40 gr/ltr vand, 1 krt indeholder 4 x 2,5 kg. (Også egnet til vegan)
Giubileo – 100% naturligt

Base til mælke-is. Kåret til verdens bedste is i 2011. Guibileo er helt uden kunstige farve- eller smagsstoffer, med naturlig stabilisator og emulgator og er baseret på druesukker.

Base til chokolade-is. Kåret til verdens bedste is i 2011. Guibileo er helt uden kunstige farve- eller smagsstoffer, med naturlig stabilisator og emulgator og er baseret på druesukker.
SPECIELLE BASER

Til tilberedning af kager, enkeltportioner og hot Gelato uden hærdede vegetabilske fedtstoffer, med udvalgt høj kvalitet mælkefedt. Smeltning ved forbrug er langsom og regelmæssig. Anbefalet dosering 500 gr/ltr mælk/fløde, 1

Perfekt stabiliserende base til alkohol holdende isvarianter som champagne sorbet. Anbefalet dosering 500 gr/ltr vaske, 1 krt indeholder 10 x 1 kg.

Fantastisk base til citronsorbet Indholde pr. krt. 10x1 kg. Dosering 40gr/ltr (Også egnet til vagan)

Base til yoghurt is Indhold pr. krt. 10x1 kg. Dosering 50gr./ltr.

Base til italiensk vanilje is Indhold pr. krt. 4x2,5 kg. Dosering 50 gr./ltr.

Base til veganer is Indhold pr. krt. 8x1,3 kg. Dosering 500 gr./ltr.

Base til chokolade veganeris Indhold pr. krt. 6x1,5 kg. Dosering 500 gr./ltr.