BASER

NIRVANA
NIRVANA

Neutral mælkesmag, kan tilberedes kold og varm. Stabil base til ”høj” is. Kan kombineres med integra latte og integra panna for unik gelato, nem at scoope og cremet. Anbefalet dosering 100 gr/ltr mælk, 1 krt indeholder 4 x 2,5 kg.

NIRVANA PANNA
NIRVANA PANNA

God mælke/flødesmag, kan tilberedes kold og varm. Stabil base til ”høj” is. Kombineres med integra late og integra panna for unik gelato, rig i smag og cremet struktur. Anbefalet dosering 100 gr/ltr mælk, 1 krt indeholder 4 x 2,5 kg.

Joybase Infinity 100
Joybase Infinity 100

Behagelig flødesmag Indhold pr. krt. 6x1 kg. Dosering 100 gr./ltr.

CADORMILC 100
CADORMILC 100

En gammeldags base med en lidt federe smag og struktur. Anbefalet dosering 100 gr/ltr mælk, 1 krt indeholder 4 x 2,5 kg.

FIOR DI LATTE
FIOR DI LATTE

Den nemmeste hvide base is med god mælkesmag. Kan kombineres med stort set alle smagsvarianter og variegaturi. Kold tilberedning, 1 kasse med 8×1,25 kg, Anbefalet dosering 1 pose/2,7 ltr vand og eller mælk.

VIVALDI
VIVALDI

En base som kun skal tilføjes sukker og varmbehandlet vand (+85 gr.). God mælkesmag og holder strukturen længe. Anbefalet dosering 250 gram base-240 gram sukker-1 ltr varm vand, indeholder 4 x 2,5 kg.

BASE TIL MÆLKEIS

PERFECTA
PERFECTA

Frugtbase med lav dosering til sorbetis uden mælkeprodukter eller fedt. Perfecta giver en god stabilitet og struktur. I kombination med integra fibre og integra frutta får du et perfekt resultat. Anbefalet dosering 40 gr/ltr vand, 1 krt indeholder 4 x 2,5 kg. (Også egnet til vegan)

BASE TIL FRUGTIS

GIUBILEO LATTE
GIUBILEO LATTE

Base til mælke-is. Kåret til verdens bedste is i 2011. Guibileo er helt uden kunstige farve- eller smagsstoffer, med naturlig stabilisator og emulgator og er baseret på druesukker.

GIUBILEO CIOCCOLATO
GIUBILEO CIOCCOLATO

Base til chokolade-is. Kåret til verdens bedste is i 2011. Guibileo er helt uden kunstige farve- eller smagsstoffer, med naturlig stabilisator og emulgator og er baseret på druesukker.

Giubileo – 100% naturligt

MONRó
MONRó

Til tilberedning af kager, enkeltportioner og hot Gelato uden hærdede vegetabilske fedtstoffer, med udvalgt høj kvalitet mælkefedt. Smeltning ved forbrug er langsom og regelmæssig. Anbefalet dosering 500 gr/ltr mælk/fløde, 1

ALCOLICA
ALCOLICA

Perfekt stabiliserende base til alkohol holdende isvarianter som champagne sorbet. Anbefalet dosering 500 gr/ltr vaske, 1 krt indeholder 10 x 1 kg.

Speedy Superlemon
Speedy Superlemon

Fantastisk base til citronsorbet Indholde pr. krt. 10x1 kg. Dosering 40gr/ltr (Også egnet til vagan)

Yopiú
Yopiú

Base til yoghurt is Indhold pr. krt. 10x1 kg. Dosering 50gr./ltr.

Vaniglia Gold 50
Vaniglia Gold 50

Base til italiensk vanilje is Indhold pr. krt. 4x2,5 kg. Dosering 50 gr./ltr.

Base Vegana
Base Vegana

Base til veganer is Indhold pr. krt. 8x1,3 kg. Dosering 500 gr./ltr.

Base Vegana Cioccolato
Base Vegana Cioccolato

Base til chokolade veganeris Indhold pr. krt. 6x1,5 kg. Dosering 500 gr./ltr.

SPECIELLE BASER