© STILOAPS. Proudly created with Wix.com

frugtekstrakt

Vi har flere varianter i vores sortiment, kontakt os for mere info.  

Fragola
Jordbær - Frugtpasta som bruges i sorbet basen med eller uden friske- eller frosne frugter. Kan også bruges i yoghurt is eller mælke is.
Anbefalet dosering 70-90 gr/ltr vand,
Indehold pr. krt. 2x3 kg.
Cassis
Solbær - Frugtpasta som bruges i sorbet basen med eller uden friske- eller frosne frugter. Kan også bruges i yoghurt is eller mælke is. Anbefalet dosering 70-90 gr/ltr vand, Indhold pr. krt. 6x1,2 kg.
Lampone
Hindbær - Frugtpasta som bruges i sorbet basen med eller uden friske- eller frosne frugter. Kan også bruges i yoghurt is eller mælke is. Anbefalet dosering 70-90 gr/ltr vand, Indhold pr. krt. 2x3 kg.
Mango
Mango - Frugtpasta som bruges i sorbet basen med eller uden friske- eller frosne frugter. Kan også bruges i yoghurt is eller mælke is. Anbefalet dosering 70-90 gr/ltr vand, Indhold pr. krt. 2x3 kg.
Mirtillo
Blåbær - Frugtpasta som bruges i sorbet basen med eller uden friske- eller frosne frugter. Kan også bruges i yoghurt is eller mælke is. Anbefalet dosering 70-90 gr/ltr vand, Indhold pr. krt. 2x3 kg.
Passionfruit
Passionsfrugt. Frugtpasta som bruges i sorbet basen med eller uden friske- eller frosne frugter. Kan også bruges i yoghurt is eller mælke is. Anbefalet dosering 70-90 gr/ltr vand,
Indhold pr. krt. 2x3 kg.
Arancia Rossa Sicilia
Blodappelsin fra Sicilien. Frugtpasta som bruges i sorbet basen med eller uden friske- eller frosne frugter. Kan også bruges i yoghurt is eller mælke is. Anbefalet dosering 70-90 gr/ltr vand. Indhold pr. krt. 6x1,2 kg.
Vis mere

Frugtpuree

Mango Alphonso
Mango puree
Indhold pr. krt. 4x 3,1 kg.
Frutti Rossi Polpa
Vilde bær puree
Indhold pr. krt. 6x0,8 kg.
Vis mere